Sista oktober, och jag har tråkigt

Jag tror att jag ska sy en mantel/cape till fredagens kalasande. Ska bli spännande att se hur det går.
Så här skulle jag vilka att den såg ut, men tror det blir något i lite enklare stil ;)


Tävlingsdax

När man går upp klockan 05:15, och sen tillbringar hela sin dag i antingen en bil irrandes mellan olika gymnastikhallar eller i själva hallen, tävlandes eller fotandes, då är man trött när man väl kommer hem. Så jag ska nog sova snart.
Ialla fall fick vi med oss tre bronsmedaljer hem idag, inte illa. och bronsmedaljer har vi inte många av, faktiskt. Alla har verkligen varit suveräna idag!
 Lite stressigt har det dock varit, eller ganska mycket stressigt. Så stressigt att vi till och med missade defileringen på UT-klassen. Ojoj.
Jag är hur som helst nöjd med min insats. Hopp och fristående gick toppen och var som vanligt mest kul. När vi skulle köra tumbling var jag såååå häääär nära på att kliva av och inte vara med. Plötsligt blev jag galet nervös och ville inte alls köra alla jobbiga flickisar. Usch och fy för dumma tumblingvarv. Men, hör och häpna, jag körde  och det gick faktiskt ganska bra :)
Nu har jag en ledig helg nästa vecka men sen är det fullt upp ända fram till 11 december ungefär. Först tävlingar tre helger i rad och sen showvecka. Mitt i allt detta är det tänkt att skolan ska hinnas med :S som tur är brukar det gå ihop sig på ett eller annat sätt.Och det bästa av allt; Vi har nya dräkter!


Man kan inte trotsa ödet

Jag är ruskigt dålig på att blogga, jag vet. Men på något sätt kan jag inte bara ge mig. Tänk vad skönt att lägga ner och slippa att tänka på den alls. Men på något sätt tycker jag att det är kul. Det är kul att kolla tillbaka på alla gamla inlägg och bilder. Även fast många av dom ger mig ångest. Många skäms jag för. Många har jag tagit bort i efterhand. Ändå vill jag kunna göra det, jag vill vara bra på det. Det är tiden som är för kort. Allt handlar om tid just nu.
Trots mycket problem och komplikationer, många deprimerande ord, bilder och inlägg, har jag det riktigt bra just nu. Bättre i vissa stunder, än andra. Men ändå bra. På ett härligt sätt. Så från och med nu ska jag försöka hålla bloggen positiv, och ge mina negativa, jobbiga Amanda-ord till någon annan. Kanske ska jag börja akriva noveller om mina ostyrliga känslor, det är bättre. Och det kan man till och med få MVG för. Tänka sig.
Positiv blogg, härliga Amanda. Ska verkligen försöka nu. Men vänta er inga inlägg varje dag eller något sådant, för det kommer aldrig att hända. Någongång ibland sådär, när tiden finns.

Image and video hosting by TinyPic
hardtoexplain79


<3


Gotland 2009; massa pokaler blev det

Sommaren saknas


Bilder; Evelina Syster

2010-10-10

Min fot är ordentligt stukad vilket jag inte gillar alls. Men jag tänker vara bra till på torsdag, för då är det gropträninge på skeppet. Och om tre veckor tävling också. Så, tid att ha en trasig fot har jag verkligen inte. Dessutom är det sjukt tråkigt.
Var i alla fall och tittade på träningen idag. Det var inte så jättekul. Man blir ganska jättesugen på att vara med och träna.Här är i alla fall en bild på massa fina människor. Myskväll snart igen?


Onödigt och dumt

Jag gjorde illa foten igår på träningen och nu kan jag inte gå på den. Så himla dumt. Men den är i alla fall inge blå och bara lite svullen, så det är ju positivt.
Innan min fotskada gick det hur som helst galet bra. Mina små gymnaster körde hur bra som helst och jag är taggad inför tävling. Sen hoppade jag in som tränare för äldre laget och dom är bara fantastiska. Körde superbra allihopa.
Min egen träning gick jättrebra när vi hade grop. Körde dubblar flera gånger och det känns inte fullt så läskigt längre. Tror att jag börjar få till mina skruvar nu också, titta på magen är det som gäller haha

Nu tänker jag hoppas på att min fot blir bra till på söndag, får då är det träning och jag vill vara med. Kan passa på att säga att gymnastiken aldrig varit så kul förut. Allt är bra och alla är underbara. Nu längtar jag verkligen till träningarna, och det känns toppen!


Ibland trasslas det till, ibland gör inte tankarna som man vill. Ibland känns allt upp och ner.Det här var en sån där konstig dag. Då allt känns annorlunda. På ett både bra och dåligt sätt. På ett sätt som inte går att identifiera. Det enda är att undvika tankar.
Jag har vänner som är helt fantastiska. Ni gör mina dagar!

Här lever lyckan, lever livet. Det är vår för Hjärter Dam.
Bad RomanceFörsöker lära mig dansen till denna låt, svårt faktiskt men nåt ska det väl kunna bli ;) Refrängen fixar sig, det är resten som är det svåra. Knasiga steg i all sin prakt..

I'm still hopin', that we can find the words unspoken
RSS 2.0