Jag gillar sommaren, för då är det inte så mörkt när man går hem mitt i natten.

Min midsommar har varit riktigt bra. Även fast det inte har kännts som midsommar för fem öre,  (vi hade varken midsommarstång, sill eller blomsterkransar. dessutom har ju inte vädret varit 100, fast vi slapp i alla fall regn) hade jag galet kul.
Vi lyckades grilla så att det faktist blev ätbart och till och med gott, vi gick tipsrunda, klurade på roliga lekar, skrattade, pratade, skrek, lekte burken, charader och massa massa ruskigt roliga teaterlekar. Bättre människor finns inte att umgås med, ni är bäst allihopa!
Nu har jag tyvär världens hosta och halsont, men det är sånt man offrar för att ha så här kul. Ska sova snart och hoppas att jag vaknar upp pigg och kry imorgon. För då blir det förmodligen premiärfärd till ön för i år!

Äntligen lite sommarväder


Skolavslutning

Gårdagen var underbar.
Middagen hemma hos Elin var en riktigt bra idé och jag hade så roligt. Mina knäppa, sköna vänner, ni är fantastiska.
Efter några timmars nästan oavbrutet ätande, var jag helt proppmät och mådde illa som få. Men vi taggade och sedan blev det en ganska misslyckad sväng till parken. Tråkigt folk och inge kul alls. Träffade i alla fall Vilma, Lovisa o Evelina en stund, dom piggar alltid upp en.
Det blev dock en tidig hemfärd för mig, men det kändes bara skönt för jag var rätt nöjd ändå!


Övningskör

Jag är en trafikfara...

Sommarlov!

Helt obegripligt men alldeles, alldeles undebart!


Juniorerna, finns inga bättre tjejer!


Miniorerna, världens sötaste

'Vikingacupen 6 juni!

MINIORLAGET
Fristående 7.90   Bronsmedalj
Tumbling 9.10   Silvermedalj
Hopp 8.20   4:e plats

JUNIORLAGET
Fristående 8.30   Guldmedalj
Tumbling 8.75   Guldmedalj
Hopp 8.60   6:e plats

SENIORLAGET
Fristående 7.65   Bronsmedalj
Tumbling 8.30   6:e plats
Hopp 8.35   6:e platsFjärde juni

Ojoj, inte långt kvar till sommarlovet nu och det ska bli underbart!
Förvånandsvärt bra har det tydligen gått i skolan också. MVG i naturkunskap!!! MVG i historia eftersom jag är så bra muntligt , hel konsigt men så jäkla skönt. De andra ämnena hoppas jag bara på det bästa. MEn bättre än väntat har det verkligen gått.
Men stressad är jag ändå, det är så mycket som ska hinnas med nu..

Bounce 30 maj

Sista föreställningen och det var underbart. Hur ska vi nu klara oss, vad ska vi nu ha att se fram emot?!
Det var i alla fall lugnt den bästa föreställningen, även fast den bästa upplevelsen var andra gången jag gick (absolut för att vi fick prata med David, Benke och Fille efter) så var det grymt. Det var fullt, verkligen jättefullt och alla var taggade, framför allt vi. Vissa nummer var extra långa och allt var bara perfekt. Jag är kär som tusan och besatt som aldrig förut.
Det blir till att boka biljetter till Bounce-lägret ikväll, jag som var helt bestämd på att inet gå för att det är alldeles för svårt för mig. Men nu blir jag ju tvungen, och dessutom blir vi tvugna att anmäla oss till nivå 2 bara för att nivå 1 är full. VEt itne alls hur det ska gå, men kul som sjutton ska det bli!
Vi funderar även på att åka till London i höst och kolla på Gökboet! Besatt

RSS 2.0