Ännu mer av en galet bra helg!


Shotgun - Teatern - Vänner

En lyckad kväll!

Jag försökte döda den med pilen.

Ikväll blir det utgång på Teatern med lillesyster och en hel hög med fina vänner. Det gillas! Snart måste jag dock börja göra mig snygg, och det är något jag hatar. Det blir aldrig som man tänkt sig. och välja kläder och jobbigt. Men kul ikväll hoppas jag verkligen att det blir!

Btw. Den mycket fyndiga rubriken är ett citat från allas vår Anna-kari (mamma). Hon tyckte att det kom upp något jobbig Toshiba-ruta på datorn hela tiden. Hon berättar att hon försökt få bort den. Evelina blir lite imponerad över att mamma faktiskt helt på egen hand försökt få bort rutan. Då svarar hon; Ja, jag försökte döda den med pilen..
Massamassa härliga minnen från Milanokvällar! Saknar det!


A mess with people would stop to hold their heads heavy


 
Jag har blivit sjuk. Svinjobbigt med halsont, men ändå ofattbart skönt att vara hemma. Idag ska jag plugga, det SKA jag. För annars kommer jag bli ledsen på mig själv. och stressad för att jag ligger efter så mycket. Har faktiskt börjat med mitt projektarbete nu. Fast bara lite och jag har ingen aning hur jag ska få ihop det. Men en början har jag. Det jobbiga är att jag inte har någon projektplan och att jag måste skriva en logg om vad som sket sig förra gången. Jobbigt.
Igår hade vi i alla fall feta provet om Islam. Jag satt oavbrutet i två timmar och bara skrev allt vad jag kunde. Det blev 12 sidor, stackars den som rätta skall. Tiden tog slut alldels för fort och jag fick stressa som sjutton på slutet. Men jag hoppas ändå på ett mvg ;)

Söndagsmys!

Idag lät jag Eve klippa mitt hår. Det gick nog helt okej, skulle man kunna säga. Toppade bara och klippte luggen. Men förhoppningsvis är mitt hår liiiite fräshare nu ;)
Dagen har varit bra. Mina dagar har en tendens att vara det nu för tiden. Det gillar jag! Mina små pluttisar var superduktiga idag och körde riktigt bra hela träningen. Friståendeträningen med RM-tjejerna var över förväntan. Vi kom igenom hela friståendet och dom kämpade på riktigt bra. Grymma tjejer där!
Har varit hemma och myst runt i min nya, fina, skönaste pyamas som jag fått av Alice också. Från USA sörru. LYX! Det har varit skönt. Har även pluggat till islamprovet som jag hoppas ska gå toppen. Annars blir jag ledsen. Men det ska väl gå på nåt vis, det med.


och det ska bli så skönt att krypa ner under täcket, för jag har bäddat rent! Finns det något skönare? Tvesamt!

Shout it from the roof tops

Idag var det sol ute, det gör mig lycklig. och Felicia kommer hit och myser idag, vilket gör mig ännu lyckligare. Hon tar dessutom med sig Buzz, jippi! Så det är vad vi ska ägna oss åt hela kvällen. 
Det har varit en bra dag!Lunch.

Blåbärssoppa, smörgås och dricka.

Saknade tjejer.


Utan någon egentlig plan. Raserades hela mitt slott, allt jag var kom till ett stopp.

Jag är väldigt dålig på att göra de skolarbeten som är viktigast. Jag gör gärna, och alltför ofta,
det som känns minst jobbigt. De som jag bara kan skriva ihop något utifrån egna tankar och
kunskaper. Inte sånna där det finns ett rätt och fel. Inte sånna där man måste hitta massa bra 
fakta som är omöjlig att finna. Men ändå känner jag mig hyfsat nöjd med dagen pluggande, 
även om det är under all kritik. Jag har gjort klart ett arbete, av ungefär 13 som ligget på hög 
och väntar. Det är i alla fall en början.

RSS 2.0