Fösta dagen i skolan

och jag är inte alls så sugen. Men nu ska jag bita ihop och se hur det är!

Då var man 18

Det känns lite konstigt, men jag antar att jag får vänja mig helt enkelt!
Mer om min gårdag och nattfirande kommer förmodligen, underbar var det i alla fall!

Summer camp 2009


BouncE Flash mob @ gröna lund!

Något av det absolut häftigaste jag varit med om!!! Helt galet kul!

 

BSC dag 2

Dag två avklarad, trots träningsvärk, hunger och trötthet.
Första lektionen var jazz med Jennie och det var faktist riktigt rolig. Jennie gillas också! Inga diagonaler denna lektion vilket var gudomligt skönt. Hängde med hyfsat på koreografin, även fast både min teknik o inlevelse är noll jämfört med alla andra. Men kul det har jag!
Allt är bara väldigt svårt, men alltid lär vi oss något. och så här inspirerad till att dansa har jag aldrig blivit, nu vill man gå hem och bli bäst, få magrutor och vara allmänt grym. Det ska jag absolut satsa på!
Andra lektionen var hiphop med Alvaro igen. Gick inte lika bra denna lektion. Början av lektionen gick i och för sig riktigt bra och "the thing" kan jag nu, är bara vågen som krånglar. Koreografin gick ruskigt dåligt faktist, och inte vart det bättre av att Fille stog precis bakom och var med och dansade. Neeervöööst! Kände mig dessutom riktigt trött och orkade knappt lyfta på benen. Konstigt, för så kände jag inte alls igår. Men som någon sa, andra dagen är värst. Rolig var lektionen ändå, trots att det gick skit. Alvaro piggar verkligen upp, han är grymt kul!

BSC dag 1

Jazzen var hemsk, fruktansvärd. Jag kände mig värdelös. Det började redan på uppvärmningen, som var vrålsvår och inte hade någon logik alls. Jag hängde inte med för fem öre utan bara stog där som ett fån. Sen kom det värsta av allt, diagonalen. Hon gick igenom den två gånger, varav en gång jag inte såg någonting. Sen säger hon att det här ska man minsann kunna för det är bara rent tekniskt. Aaaaahhhh, jag kunde ingenting. Körde två gånger från höger och mer än så ville jag inte vara med. Jag ställde mig i ett hörn med några andra tjejer som inte heller var med, och jag ville bara därifrån och ångrade verkligen att jag gått dit.Koreografin gick i alla fall bättre än det andra men jag var förtfarande lugnt sämst.

Efter den hemska lektionen var det paus ett tag och sen var det hiphop som gällde, med Alvaro. Jag var vrålnervös och viste inte riktigt om jag skulle sitta ner och titta hela lektionen eller om jag skulle försöka vara med lite ändå. Men det börjar med världens härligaste uppvärmning där jag hängde med på allt.  Koreografin gick riktigt bra och jag hängde men ändå tills på slutet, då gick det lite för fort för mig. Jag vet inte om jag så särskilt cool ut men roligt hade jag i alla fall. Alvaro var verkligen bra, för han gick igenom allt flera gånger och långsamt. Han såg var  det inte fungerade och gick igenom igen och igen och igen. Jag älskar Alvaro!!

Idag vaknade jag med världens träningsvärk, men å andra sidan hade jag räknat med det. Hur det ska gå idag har jag ingen aning om, men jag ser fram emot hiphopen ;)

Bounce summer camp

Jag är grymt nervös, väldigt förväntansfull och jäkligt laddad. Nu drar jag med dom bästa tjejerna till Balettakademien för fem otroliga dagar med dans, dans och mera dans!

12:39

Nu ska jag åka till vårat landställe i några dagar. Först ska vi ta båten till Grisslehamn och sedan förhoppningsvis åka till Åland en snabbis. Efter det blir det i alla fall båten vidare till Tistronön för bad, mys och kräftskiva. Det ska bli härligt.
Nästa vecka är det BouncE summer camp som gäller, och jag är sjukt nervös. Antingen går det åt helvete, men då kan jag i alla fall njuta av att få ha tittat lite på alla snyggingarna i BouncE, eller så går det hyfsat, då kan jag ju känna att jag kanske har lärt mig nåt och även då njuta av att få spana in BouncEgänget. Roligt och en intressant upplevelse kommer det garanterat att bli!

Danselever på besök

Det blev verkligen en trevlig kväll med mycket skratt och ståhej!


Grillkalas hemma hos Maja 26 Juli


RSS 2.0