Vänner att sparaEngångskameror är roliga. Denna bild är Lovisas, som jag har lånat. Hoppas att det är okej (a). Tjejorna på bilden är i alla fall galet fina. så det så. Och det är faktiskt alla mina andra vänner också. Vilken tur jag har <3

Tänk igenom allt ordentligt nu, AmandaDet dumma med den nya bloggen är att jag förmodligen aldrig kommer skriva här. Menmen. Lite bilder från olika äventyr lär väl komma upp i alla fall :) Idag stannade jag hemma från skolan för att plugga. Gjorde ett arbete, skönt. Dock har jag cirka tio till som verkligen borde bli klara. Hade jag varit lite bättre på att fokusera hade i alla fall två till blivit klara. Men eftersom plugga inte är min starkaste sida, måste jag gå med ångest ett par dagar till. Det är galet vad mycket det är med allting just nu. Skönt med en ledig dag mitt i allt. Fler lediga dagar önskar jag mig i julklapp.

Jag kan också säga att jag inte gillar att tänka, det är nog därför den här veckan har varit konstig. Jag har gått i min egen värld, inte uppfattat när folk pratat till mig, inte orkat svara på tilltal. Jag har inte kunnat somna, för att tankarna flyger runt i mitt huvud. Kors och tvärs, tvärs och kors. Men jag antar att det också är en erfarenhet. Något gott kommer väl ut ur det här också :)


Jag älskar dig markattaEn teater mamma spelade för många år sen, 1988 ;)

En söndagJust i den här stunden, och sisådär tre dagar tillbaka har inte mitt liv känts så muntert. Därför har jag startat en till blogg där jag ska skriva alla dumma ord, så att jag, när jag bara är glad, kan skriva här :)

Mina positiva ord för den här kvällen är att vi inte kom sist i Rikscupen, vilket är en stooor förbättring sen förra gången haha Alla ni tjejer, ni är bäst!
Bilden är tagen med Felicia Hellgrens kamera.

Imorgon åker vi till Växjö för att delta på Rikscupen 2
En TisdagDet är verkligen inte bra hur det har blivit. Aldrig tror jag att det varit så här illa.
och det är synd. För det var så bra ett tag. Tyvärr.  Vi gillar det inte!


Harry Potter and the deathly hallows

danielleda2:  alyzabatican:  CUTIES!!  ^ '

Onsdag kl 21:30, woho!


Full of happy sounds

Nu har jag massa julkänsla. Håller på och koreograferar till den här låten, och jag börjar verkligen längta till jul. Måste vara den mysigaste tiden på året. Fast sen när  julen är över då kan det lika bra bli vår på en gång. Det måste inte vara slask och äckel ändra fram till slutet av April. Det är för långt.
I vilket fall som helt gillar jag låten och den ska vi ha som intro på årets show :)


If tomorrow never comesIkväll ska fina klasskamrater träffas och göra egen pizza. Det ska bli mysigt. Skoldagen var förövrigt kort, men seg. Prov i nutida konst om modernismen. Kan vara det absolut tråkigaste någonsin. Jag orkade verkligen inte plugga vilket resulterade i att jag fick chansa på alla frågor och körde mer på improvisation än kunskap. Men med lite tur kan det gå bra ändå. Ett vg kommer jag väl få i alla fall.

Milano 31 december - 5 januariVäldigt väldigt impulsivt, men nu ska jag åka till Milano över nyår med Lovisa och Cornelia :D
Flyget är betalt och klart. Nu sitter jag och letar billigt, men centralt, hotell. Någon som har ett bra förslag?

Jag är taggad till tusen!


Det finns en hel hög med saker jag borde göra, men just nu vill jag bara leva.

Tumblr_lb01xq0gaz1qzjqrio1_500_large

Nu har jag gjort klart två skolarbeten. Det är jag stolt över. För jag är fruktansvärt dålig på att få mina skolarbeten gjorda. Dock var de två skolarbetena verkligen inte de viktigaste. Jag borde prioritera bättre.

Jag borde plugga till det fruktansvärt tråkiga provet vi ska ha i nutida konst på fredag.
Jag kan nästan ingenting. Det är dumt.
Jag borde göra klart hemskrivning om antiken eftersom den ska lämnas in imorgon och jag inte har börjat än.
Jag borde svara på alla frågor om kristendomen eftersom jag vill få ett bra betyg i religion.
Jag borde börja skriva mitt tal till svenska nationella, för det måste bli bra. Jag vill få mvg, så det så! Jag borde i alla fall bestämma mig för vad jag vill prata om. Några förslag? Måste kunna kopplas till språk. Fruktansvärt tråkigt ämne.
Nä, just nu är det för mycket tråkiga arbeten som måste bli klara. Tur är väl då att mina klasskamrater är ruksigt fina <3

 


Some memories just won't go awayoch helt plötsligt kände jag bara hur mycket jag saknar gymnastiklägret. Jag vill tillbaka. Det var några av de bästa dagarna i mitt liv, helt klart! Dessutom saknar jag det som var då, och gillar inte alls hur det varit de senaste veckorna. Nä, nu vill jag ha sommar och läger igen!


Södertälyeah trupp cup 2010BRONSMEDALJ! :D

Inte mina bästa dagar


weheartit

Jag tål inte förändringar. Har aldrig gjort och kommer förmodligen aldrig att göra.
 Det kan vara ett av mina största problem. För det rubbar hela min världsbild.
Allt som en gång varit bra, förvandlas till ångest. Jag är alldeles för komlicerad för mitt eget bästa.
Men eftersom det här skulle vara positiva-Amandas blogg,
tänker jag inte gå djupare in på det än så här.


Vendelsö trupp cup 2010
Att hälsa på en knussebulle i stora stadenDet blev en väldigt spontan utgång denna tisdagkväll, det kan vi nog hålla med om allihopa. och kul, det hade jag verkligen!

RSS 2.0