Jag måste!

Jag MÅSTE verkligen sätta lite fart med mitt historia arbete nu. Har suttit i skolan 40 minuter och inte gjort någonting. Varför är jag så dålig på att få mina skolarbeten gjorda? Inlämning på torsdag och jag är inte allt klar. Har hela diskussionen+sammanfattning kvar och alla bokreferenser som jag inte vet hur man skriver. Orkar inte, orkar inte skolan mer! Finns så mycket annat jag vill göra.

Jag vill träna. Jag vill faktist träna massor, jämt, hela tiden.
Jag vill ha sommar! eller i alla fall vår så att jag kan börja använda min fina älskade vårjacka igen
Jag vill åka bort med hela gymnastiklaget och bara vara lycklig.
Jag vill vara med mina bästa vänner
Jag vill ha picknick i parken
Jag vill äta Ben&Jerry-glass med Lovisa
Jag vill ha myskväll med dom bästa
Jag vill slippa allt jävla skit som hela tiden kommer tillbaka
Jag vill känna mig bra
Jag vill bli skjutsad på Lovisas cykel
Jag vill ha nya kläder, och massvis med pengar
Jag vill åka på minisemester med min familj, varsomhelst-närsomhelst


Ny infomation

Matförgiftat, tydligen.
Hela släkten är smittat och har varit sjuka hela veckan. Vår gissning är att vi blev matförgiftade på nåt konstigt vis av tårtan på dopet i söndags. För nu är i princip hela min släkt sjuka utom lilla Philip, som inte åt av tårtan.
Hoppas bara att det går över snart för jag är trött på att mina ben skakar när jag står på dem. Jag behöver röra på mig, vill inte sitta still längre. Så fort jag äter protesterar magen och illamåendet kommer tillbaka. Jobbigt!
var i alla fall inne i Norrtälje idag och hjälpte Eva med truppgrupperna. det gick bra ända fram till de sísta 40 minuterna. Då ville inte benen längre och kroppen vart trött. Det blev ingen dans för mig ikväll. kände att jag behövde få komma hem i tid och få sova.
Vet inte om jag orkar gå till skolan imorgon. Eftersom jag inte kan äta blir man så jäkla trött. fast har jag tur är jag pigg imorgon.

Vidrigt, fruktansvärt, hemskt!

Värsta natten i hela mitt liv. Natten mellan den nionde och tionde mars!
Det började med magsjuka, en fruktansvärt hemsk magsjuka, den värsta magsjukan jag någonsin haft. Det gjorde så ont i magen så att jag inte visst vart jag skulle ta vägen. Hemskt, fruktansvärt, vidrigt, värdelöst! Magsjuka är blää, magsjuka är usch, magsjuka är det vidrigaste som finns. Låg i soffan och försökte kolla på tv för att få tankarna på annat. Men det enda som visades var mat, kakor, godis och jag mådde bara ännu mer illa.
Sedan blev det kväll och jag skulle sova, sov ca en timme mellan 22-23.00. Sedan var jag vaken hela natten. Magen krampade, illamåendet tog över. Sedan börjde ryggen göra ont, benen och tillslut hela kroppen. Jag kunde inte ligga still. Det var som om benen hade fått något konstigt ryck. Hur jag än låg ville de röra på sig, hur jag än låg gjorde det ont i antingen magen, ryggen, benen eller huvudet. Men jag lyckades hålla mig borta från kräkningarna hela natten, men sömn blev det inte. Så där låg jag hela natten vaken och klockan gick såå långsamt. När klockan var 08.30 somnade jag och sov i alla fall en timme.
Sedan tillbringades hela tisdagen framför tv eller liggandes i sängen. Magen gjorde ont och kroppen var som kokt spagetti. Benen skakade så fort jag försökte stå på dem, men nu är det bättre. Inatt fick jag sova, hela natten och utan magont. Just nu är jag bara lite skakig och allmänt slut. Men illamåendet och magonten är borta, det är skönt. Nu vill min kropp röra på sig, även fast benen inte riktigt orkar hålla mig upprätt. Men röra på mig ska jag.
Den natten var i alla fall den värsta natten i hela mitt liv. Fy fan för magsjuka! Aldrig mer, aldrig mer!!!

Förhoppningsvis

På måndag blir denna min


RSS 2.0