dare to dream

Positivt, Amanda, tänk positivt!

Splittra klassen?

Hur kan man ens komma på idén att splittra våran klass? när vi inte ens vill!
De säger att dom ska flytta oss teaterelever för att vi blir störda av den röriga klassen, att vi ska få bättre studiemotivation och lugn i bildklassen.  Men om vi inte vill, varför ska vi då behöva flyttas? Om vi tycker att det funkar bra?
Rektorn lyssnar inte för fem öre och vi fick inte ens en chans att påverka beslutet. Vi älskar vår klass även fast det är lite stökigt. Men får vi bara en chans så är jag säker på att vi kommer förändras till det positiva. Alla är i alla fall villiga att försöka men nu fick vi ingen chans. Beskedet kom som en chock!
Aldrig att vi går med på att byta klass, byta lärare, byta schema, anpassa oss till bildeleverna, bli inkasstade i en helt ny klass. Aldrig i livet att vi orkar börja om från ruta ett. Det är skitjobbigt att komma till en ny klass. Man måste inte bara lära känna alla elever utan alla lärare också. Vi har fått en otrolig sammanhållning i klassen på sådan kort tid och ska vi flyttas blir det som att allt vi byggt upp bara rasar. Det här går vi inte med på!!! Aldrig i livet

RSS 2.0