LONDON IMORGON!!


Mars 22.

Jag har väldigt svårt att tro att det finns någon som är sämre på att packa än jag. Det blir alltid för mycket, massvis med ångest för att jag inte har en aning om vilka kläder som passar för vädret, en hel hög av smågrejer, panik för att allt är fult och sitter dåligt. Det blir inte alls så där tjusigt och fint för en weekend i London. Trots att jag har en hel resväska till godo, 20 kg + handbagage. Det är mer än Ryanairs 10 kg miniresväska, som jag nu blivit ganska van vid. Ändå kan jag inte få det att gå ihop. Helst skulle jag vilja packa ner allt ur garderoben, många jackor och minst fyra par skor. Då skulle jag känna mig lugn. Hur som helst är jag sanslöst taggad, men har redan lite ångest för att komma hem igen.


Mars 19.

Från svart regnmoln till strålande sol. Snälla snälla låt vädret vara precis så här i London!!

Utgång.


Mars 17.

Bilder från London 2009. Om exakt en vecka är jag där igen!!

Mars 16.


Primarks vår/sommar kollektion.

Mars 8.

Imorgon är jag ledig. Men jag ska gå upp tidigt ändå. För att åka på båtmässa med pappa. Sen ska familjen mötas upp på Scandic grand Central, där vi ska bo över natten. Åh älskar att bo på hotell, bara lite så där. När klockan börjar närma sig arton ska vi ta buss ut till Kvarnholmen för att skrika oss hesa, heja, ropa, klappa händerna och rösta fram våran Jimmy i The Voice Sverige. Det hoppas jag att ni också kommer att göra!


Mars 4.

Usch vad jag är sämst på att blogga. Jag önskar att jag också hade en fallenhet för att fotografera, skriva, dokumentera. Någonting som gjorde den här bloggen minnesvärd. Men det har jag inte. Trots att jag tycker att det är så roligt. Jag älskar att läsa bloggar och bli ofta megainspirerad. Men det kommer inte längre än så. Ibland lägger jag upp lite diverse bilder och texter på http://tresekunder.tumblr.com/, men det är mest inspiration från andra. Oerhört sällan bilder och ord som är mina egna. Just nu är även min kamera på lagning, så är kameralös och velig ifråga om objektivköpande/ny kamera.

Mina dagar går hur som helst alldeles för fort. Ibland känns det som att jag glömmer att leva. För att allt flyter på, för att rutinerna är så inpräntade. I och för sig är det redan mars och det känns som att det har varit världens lättaste vinter. Mörktet byttes ut mot ljus, snön mot torr asfalt, minusgrader till plusgrader, solsken istället för grå dis. Allt det så snabbt att jag redan glömt bort alla dagar jag frusit, alla dagar då jag vaknat i mörker och kommit hem till mörker, de dagar då den där helvetesslasken gjort mig genomvåt.

För det mesta, när jag inte jobbar, tränar eller lever The Voice-livet, drömmer jag mig bort till andra platser och andra länder. Jag kollar flygresor, charter, sista minuten och studerar kartor. Ungefär varje dag drabbas jag av resångest och vill boka tusen resor nu på en gång. Jag orkar inte en till sommar utan att komma längre bort än Stockholm, en till höst utan utomlandsresor. Tur är i alla fall att jag om tre veckor kommer vara i London. Det är så himlahimla bra! Annars inspireras jag av Dirty Dancing och vårkläder och vill både köpa massvis med nya kläder, klippa ny frisyr (vet bara inte hur!!), färga håret, lära mig gå i klackar och bli sommarfräsch. Nu på en gång!RSS 2.0