Sportlov!


Plugg

Samhällskunskapsprov imorgon och jag är sanslöst nervös. Kommer vara massa egna åsikter som ska framföras och det är inte riktigt min grej. Jag är mer för "ren fakta"-prov. Politik är det som gäller och jäklarns vad krångligt det är. Visserligen har jag lärt mig MASSOR, men frågan är om det är tillräckligt?! Det vet jag inte förän imorgon. Förmodligen har jag pluggat alldeles för lite och kommer sitta och vara arg på mig själv imorgon, men det är lite så jag fungerar. Har i alla fall pluggat lite och ska plugga mer ikväll och imorgon på resursen.
Det är faktist första gången jag känner att jag verkligen vill ha ett bra resultat på ett prov. Oftast brukar jag känna att det får gå som det går och att jag alltid får ett VG åtmindstone. och det har faktist funkat ganska bra hittills. Men något säger mig att det inte kommer gå den här gången. Men jag ska göra mitt absolut bäst.


Mycket minusgrader.

Nu är jag påpälsad och redo att gå ner till bussen. Jag har trikåer, fleecebyxor och träningsoverall. Upptill har jag linne, tjocktröja och en hood. Raggsockorna sitter också på och nu är det bara jackan, halsduken, vantarna och kängorna som ska på.
Om jag fryser nu, är det alldeles alldeles för kallt ute.


Battlefield - Jordin SparksDen här är bra. Den får mig peppad. Jag gillar den.

Våffelkalas

Tjockis? - Javisst

I try not to ...
Jag vill ha sommar


Mini-UT och UT-yngre i Uppsala
One minute, it's loveMin mamma har en väldigt fin gammal klocka som jag vill ha

OBS; massa sommarbilder

Nu längtar jag efter sommar, sol, bruna ben, glass, jordgubbar, poolbad och bara allmänt välbehag. Så därför passar jag på att visa några bilder från Elmsta natta 2009, bilder jag tror att jag aldrig hann visa.
Detta var i alla fall en av de bästa dagarna i mitt liv, som alltid när man umgås med alla dom bästa tjejerna! Det blev mycket dans och gymnastik utanför Ica Väddö i strålande sol med stor publik. Sedan blev det hemfärd till oss, systrarna Andersson, för massa poolbad och skratt! Underbara underbara dagar som jag saknar.Sebastian, älsklings plutten var liiiten. Men likaväl sååå söt!


RSS 2.0