Imorgon är det Elmsta Natta, vilket betyder mycket dans och gymnastik. Underbart!


Evelina och pappaDet blev en liten tur in till Norrtälje på eftermiddagen. Jag passade på att övningsköra och det gick faktist riktigt bra, lite ryckigt kanske men inga motorstopp.
Väl i Norrtälje blev det mycket god middag på Ett Glas och sedan strosade vi runt en stund i Norrtälje innan vi åkte hem. I parken träffade vi på Eva och Marcus med lilla bebisen. Hur söt som helst, det kommer bli en underbar liten pojke!
Mysigt var det i alla fall!

Släktkalas

Jag har huvudvärk

Sitter på Norrtälje trafikskola och försöker bli godkänd på alla miljoner test. Det går så där, men har i alla fall två klara.
Nu har jag suttit här i ca två timmar och jag är hungrig, trött och har huvudvärk. Men snart kommer nog lillasyster och räddar mig för då ska vi äta lunch på stan tillsammans :)
Jag hoppas att min huvudvärk försvinner snart bara, för jag har ingen lust att ut och övningsköra när jag känner mig blind på enda ögat :S

Jag älskar sommaren, låt den aldrig ta slut!


En liten semestertur med båten


ENSAM HEMMA


JAg hänger inte med


Roslagsnatta 2 juli


Lovisas födelsedagskalas


Dansläger dag fyra, uppvisning!


Showkväll på danslägret, dag tre!


Underbart dansläger! Dag ett och två..


Mycket har hänt de senaste dagarna

Jag hänger inte alls med, dagarna går för fort och jag ligger efter. Men första delen av sommarlovet har helt klart varit underbart och jag insåg idag hur mycket jag älskar sommaren, hur mycket lättare allt är och blir.

Förra veckan var det dansläger och det var alldeles alldeles underbart. Bilder kommer när jag har tid att lägga in alla, har ca 600 bilder och det är så svårt att välja vilka jag ska visa. Underbart var alltså ordet för de dagarna.
Direkt efter lägret tog jag och Evelina tåget till Västerås för att sedan åka vidare till Virsbo och vara barnvakt åt småkusinerna på lördagen. Där stannade vi ändå till på onsdag och hade några riktigt roliga dagar och fantastiskt väder.
På dessa 10 dagar sov jag endast hemma en, vilket betyder att det faktist var ganska skönt att komma hem o sova ut ordentligt i sin egna säng.
Torsdag morgon fick jag för mig att jag skulle ut och springa, idiotisk idé vilket resulterade i att jag mådde illa och kände mig alldeles yr i minst en timme efteråt. och inte sprang jag långt heller. Jag har verkligen världens sämsta kondition.
Senare på torsdagen åkte jag in till Norrtälje för att ha en provlektion inför mina framtida körlektioner. Det gick väl inte jättebra och jag var svinnervös. Men nu är första avklarad o om några veckor har jag en intensivkurs att se fram emot...
På kvällen var det uppträdande på Roslgasnatta med hela lägergänget och det gick strålande för alla dansbarn. Min insats däremot var inte den bästa. Singel ladies satt bara på sista uppträdandet och även då var det bara halvdant. Gympanummret gick fruktansvärt dåligt alla gångerna. Famehoppen gick bra, men det är ju lite av min grej. Spagathandvolterna gick väl okej, men gud så dumt det var att köra dom. Det kändes i ryggen kan man säga. Min halvskruvar ska vi nog inte ens prata om, KATASTROF. Jag kan i alla fall dra slutsatsen att jag helt glömt bort hur man gör. Roligt hade jag trots det och det var en underbar kväll med underbara människor. Bilder från det kommer förmodligen också, men som sagt så ligger jag lite efter..

RSS 2.0