The salty water's underneath your feet

Vaknade imorse och får migrän. Fyyyy satan för det! Kan vara det absolut värsta jag vet. Så denna dag låg jag i sängen till halv ett och försökte sova, i hopp om att huvudvärken skulle släppa. Men somna kunde jag inte. Så där låg jag i min ensamhet och förbannade mig över hur ont mitt huvuvd gjorde och hur illamående jag var. Tillslut kunde jag i alla fall ta mig upp ur sängen och gå och äta lite. Då var jag hungrig kan jag säga.

Blev mycket Grey's Anatomy idag. Den serien är galet bra. Är inne på tredje säsongen nu, dock tycker jag tvåan är bäst. Det jobbiga med den här dagen var att jag missade religionsprovet, vilket betyder att jag kommer behöva göra det på nåt äckligt omprovstillfälle. Inte kul.Fin låt, från säsong två.

Balladen om konsekvenserGrym låt, helt enkelt.


...men flickan, har drömmar, det kan man ändra på


EngångskameranDet är tråkigt att det blir sån dålig kvalité när man skannar in bilderna på datorn, men annars är det sjukt kul med engångskameror.

Föragelseväckande beteenden, en skurk bakom oskuldsfulla leenden

Vilka är dessa idioter som röstat på SD? Hur tänker de? 5,7% av alla röstberättigade i Sverige la sin röst på SD, på främlingsfientligheten. 5,7% av rösterna, det är mer än vad både Kristdemokraterna och Vänsterpartiet fick. Jag förstår inte hur det kan hända. Det är skrämmande!

Gymnastikglädjen är verkligen tillbaka. Jag älskar det!


Moonlight shadows start to dance


Sommaren

Esmuta på utflykt till Stockholm


I am two steps from falling.Jag varken orkar eller vill tänka mer. Men när man sitter hemma ensam är det svårt att låta bli. Jag vill vara där jag var för bara några veckor sedan. När det fortfarande var sommar. Då livet var allt man ville att det skulle vara. Jag börjar komma tillbaka till mina gamla tankebanor.  Alla dummar tankar.
Som så många andra gånger vill jag hindra mig sjäv från att känna. Därför tror jag att jag ska göra en riktigt bra sporifylista istället. Ta del av andras tankar och känslor. Det känns som en bra idé..


Ikväll ska det mysas med fina vänner och kusiner!Jag saknar sommaren, massor.


I'm afraid of never choosing.
För att drömma mig bort en sekund. För att slippa tänka.


Det finns stunder då jag bara vill bort från allt. Slippa mig själv för några sekunder. Jag orkar inte med mina tankar. Vill bara drömma mig bort en stund. Ska gå och sova. Göra mig själv en tjänst. Någonstans måste det finnas ett slut. Jag ska hitta det.

Pantertanterna!


RSS 2.0