Bara de som bländats av ljuset.


Här hemma.

Åh hej, vad vi flyttade runt möbler, kläder och skräp igår. Det låg saker över allt och det blev bara värre och värre ju längre vi kom. Men tillslut, efter många timmars släpande och lyftande, fick vi någorlunda ordning på det. Nu har jag nytt rum, Evelina har flyttat hem och gästrummet är för tillfället mest samlingsplats för allt som inte fick plats någon annan stans.

Ungefär så här bor jag för tillfället. Det ska upp lite tavlor, en spegel och hyllor på väggarna, samt en matta på golvet. Men sen hoppas jag att jag ska trivas åtminstone ett tag framöver.

Hit och dit.

Nu var det dags att flytta runt lite igen. Ungefär precis när att kommit till sin rätta. Funderar på att denna gång slå mig ner i rummet på bilderna ovan. Det enda sovrummet i huset som jag inte haft som mitt rum. Känner inte alls för att flytta tillbaka dit jag var innan. Så jag hoppas att det här kan bli mysigt.

Nya böcker.

För ett par dagar sedan beställde jag hem två böcker. Idag kom dem. Hungerspelen och En dag, som tydligen ska vara himla bra. Det håller jag tummarna för.
Jag har börjat läsa Stephen King också. Fick första och andra delen av Det mörka tornet av pappa i julklapp. De ska tydligen vara en blandning mellan fantasy, skräck, western och science fiction. Inte i alls vad jag brukar läsa, jag som nästan uteslutet läser antingen chic lit eller Twilight. Men jag gillar den faktiskt. Har läst cirka halva första boken och den är så spännande att det är intill omöjligt att lägga ifrån sig den. Blir nog till att införskaffa mig de restrerande fem delarna.

RSS 2.0