Hero of war


I don't trust who I've been

Jag vill ha vår NU NU NU! och jag vill bort härifrån en stund. Jag vill vara lite ledig. Jag vill ägna mig åt just precis det jag vill.Hur kommer det sig?! Jag har alltid trott att jag vet vad jag vill.. tills nu. Jag blir galen av det men jag tror ärligt talat att det är för sent. Fast vad gör det? Det kommer vara bra ändå. Eftersom jag tänker lägga av med lite, en långsam undergång skulle jag nog kalla det.
Jag är helt klart för nöjd för att lägga någon större energi på det. Kanske skulle det göra mig lyckligare. Men om jag är nöjd ändå, är det då verkligen värt det? Äsch på det. Jag ska njuta och vänta på våren istället!

Like the American dream


Hammarbygymnasternas truppcup


Tistronön


Jag vill ha sommar

14-22 Augusti 2010

Evelina, Elvira, Lovisa, Vilma och Tilda.
Spanien med de allra bästa. Det kommer bli grymt. Jag känner på mig att det kommer bli några av dom absolut bästa dagarna i mitt liv. Utomlands med er tjejer, det är svårtslaget!
Världens sötaste kusiner och sommar 2009
Nöjd.


Assar 2010

ECLIPSE!


Drömma är jag bra på.

Båtmässa med mamma och pappa idag!


Sommar09

Norrgården


It’s the most significant sound in my world...


Kryssning 3-4 mars


Första mars

Träning, fixa, mysa, film, gosa, skratta, prata, springa, leka. Sardinburken, hela havet stormar,Tretton (Världens roligaste och mest hysteriska lek! Ska vi kanske börja ha den som uppvärmning?), bädda, snacks, kvällsmacka, viska, sova!

Underbart! Det finns inga bättre människor, ni är bäst allihopa!
RSS 2.0