Den sjätte maj tvåtusenelva såg det ut så här.


Jag dansar men jag känner ingenting alls, allt går för fort.

Att vara lyckligare än man någonsin varit, men samtidigt känna sig så otroligt ensam, är förvirrande. Jag har er alla i min närhet, er som jag tycker så mycket om att jag ibland får ont i magen för att jag inte kan visa hur mycket ni betyder. Ändå vet jag inte vad jag ska ta mig till. Förra veckan förändrades allt alldeles för mycket. Nu har mina tankar tagit över helt. Måste göra någonting åt detta.

Veronica Maggio är fortfarande lika bra. Kan inte sluta lyssna. Lyssnar så fort jag får tid över. I bilen, i sängen, på bussen, i köket, ute, inne, överallt. Den här är min favorit just nu.


Du är nån annan nu i och för sig.


När allting var vad det brukade vara..

Veronica Maggio är galet bra och har lyst upp många vakna nätter den senaste veckan. Jag har alldeles för mycket tankar i huvudet, men för det mesta ignorerar jag dem för att njuta av livet istället.


Romea och Juliet


Blir blind när alla lampor lyser


Lycka!

Bilder från i fredags, då vi avslutade Romea och Juliet-produktionen på bästa sätt!

Denna dag var en bra dag. Faktiskt har jag haft väldigt många bra dagar på senaste tiden. och det känns hur härligt som helst! Framtiden undviker jag att tänka på. I annat fall skulle jag gå sönder av förvirring. Jag har i alla fall insett hur jäkla fina dessa människor är. Herregud vad jag gillar dem! 
En del tankar förstör mig lite, men det ska väl kännas att man lever också. Nu i fortsättningen ska jag umgås så mycket jag kan med fina klassvänner. Allt annat är av mindre betydelse.

It was a beautiful day, don't let it get away.Sol - en park - världens finaste vänner - skratt - ett avslut på en mycket intensiv vecka!


Mösspåtagning!Marlenes bild, fin bild! Underbar dag.


Maybe it can stop tomorrow from stealing all my timeSå hur känns det, att du hela tiden är den som förstör mig?


Showvecka, och jag älskar det.


Är lite ledsen i själen för att jag inte kan medverka på showerna, för att repen inför slutproduktionen tar lite för mycket tid. Däremot tänker jag vara där så mycket jag bara kan. För att träffa fina människor och njuta. Ska också för första gången någonsin titta på en show. Det ska bli roligt!

Är det jobbigt att tiden går och man blir äldre, eller kul att vara med?

Dagarna flyger förbi i en väldig fart. Och av någon anledning har mina sovvarnor helt plötsligt rubbats. Jag lägger mig i sängen och känner mig inte trött alls. Det skulle lika bra kunna vara mitt på dagen, istället för mitt i natten. Jag försöker ligga still och inbilla mig att det i alla fall är skönt att få ligga ner och slappna av. Men det är det inte. Jag flänger hit och dit, tankarna snurrar för fort. Men ändå klarar jag av dagarna alldeles utmärkt. Jag kanske har mognat, trots allt. Eller så har jag tränat för lite. För det har jag verkligen. och ytterigare två veckor lär bli träningsfria. Det bäst är i alla fall att jag saknar det. Väldigt mycket.
  • Imorgon är det mösspåtagning. Nu är det inte långt kvar till studenten! Detta ska firas med världens bästa klasskamrater, som är så otroligt fina! Planerna för kvällen är inte spikade för fem öre än, men kul blir det definitivt. 
  • Hela skoldagarna, och lite till, ägnas åt slutproduktionen. Det går sådär, men jag är ganska så taggad ändå.
  • På lördag ska jag på musikal. Tydligen är den tre timmar lång, men det gör inte så mycket för jag tror att den kommer att vara grym. Ska även umgås med Vilmavimla på lördag. Hon har nämligen fyllt år. 
  • På söndag börjar showveckan med riggning, planering och repetition. Kan nog inte vara med så värst vidare mycket på showerna, så ska passa på att hälsa på lite under söndagen. och tjäna lite pengar också. Johan har också fyllt år, det ska hinnas med att fira denna dag.
  • Någongång mitt i allt detta ska de sista skolarbetena bli klara. Det kan bli spännande att lösa det. Men ärligt talat är jag inte särskilt orolig. Jag är mest bara glad just nu!


April come she will.

Rom är en stad att bli kär i. Om man bortser från trafikkaoset, ficktjuvarna och den galna bilkörningen, är Rom helt fantastiskt. Resan var bättre än alla förväntningar. Tidiga morgonar, sena kvällar. Regn och strålande sol. God mat, limonchello som avslut. Stad och strand. Fina människor. Gamla byggnader, vatikanstaten, ruiner och massvis med historia. Denna resa blev mer än minnesvärd och återvända lär jag absolut göra, fastän jag inte kastade något mynt i Fontana di Trevi..


Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart.

Helt plötsligt fick jag en enorm lust att titta på Grey's Anatomy. Men det känns bara som ett sådant slöseri med tid. Jag har massvis med saker som måste göras. Skulle vara så himla fint att bli klar med alla skoluppgifter, måste packa upp allt från Italienresan, borde verkligen gå ut lite och njuta av vårsolen, städa rummet och hjälpa till med middagen. Istället har jag gjort ingenting idag. Suttit vid datorn och bara stirrat, i hopp om att något ska hända. För plugget orkas aldrig ta tag i. Rummet är för rörigt och stökigt för att veta vart jag ska börja. Solen bedrar och är inte alls lika varm som i Italien. Jag saknar Rom. Jag saknar att bara vara och låtsas att allt löser sig.
Kanske tar jag och tittar lite på Grey's Anatomy ändå. Bara för att, jag gillar det.
RSS 2.0