Midsommar på Saltkråkan

Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.Jag har börjat älska att kvällspromenera med en fin vän. Jag har blivit enormt mycket bättre på att vara spontan. Jag har överlevt mina första dagar någonsin på ett sommarjobb. Jag har läst ut en bra bok. Jag sov över hos en vän igår, vilket jag gör alldeles för sällan. Jag saknar mina klassvänner. Jag har blivit lite solbränd. Jag hoppas på något bra men lite skrämmande. Jag älskar sommaren och njuter något fruktansvärt av allt ungefär, just nu!


Jag hugger i stenSom du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha meraNionde juni


Bilder från Nicolinas Iphone

ESMUT(T)A tog en tripp och fixade flaket inför studenten. Ungefär så här gick det till.
Mycket trevlig kväll. Mycket skrik och argumentering om vad som skulle stå på lakanen iof.
Men vi fick ihop det tillslut och vår kärra var lungt finast med all neonfärgad tyll.


What is life when you can't take twos, both the good shit and the blues.


Studentmottagning.


För jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra!

Den här dagen, fredagen den tionde juni, var oslagbar. Aldrig har jag känt mig så lycklig, förväntansfull och glad ändå in i själen. Samtidigt som jag var så nervös för framtiden, att splittras från klassen, ledsen ändå in i själen bara därför. Ni klassen, ni är oslagbart fina!!och nu går jag inte längre i skolan. Mina klasskamrater tillhör nu mera min förra klass. Jag förväntas vara vuxen och börja jobba. Pluggstressen är bortglömd tills jag själv väljer att uppta den igen. Inom de närmsta åren kommer jag inte behöva skriva en endaste uppsats, inte göra några prov. Jag kommer aldrig någonsin mer umgås med så många människor jag gillar, så många dagar i veckan.
Studenten var ofattbart bra på alla sätt och vis! Absolut den bästa dagen i hela mitt liv, hittills! Men jag är inte redo för det som kommer efter. Så därför försöker jag att inte tänka på det och njuta av sommar istället!


Hur kunde tiden gå så fort?!

STUDENTEN IMORGON! WAAAAAAAH!


Gymnastikavslutningen.


Hon kunde vara någon annan, någon bättre, om hon slöt ögonen.


Högt ovanför alla andra, träffades fina vänner.


Take me anywhere, I don't care

Fan!


RSS 2.0