Säg bara till när, var, hur.


För ett ganska bra tag sen. Men ni är precis lika underbara!

Förövrigt flyter mina dagar på.
Vissa dagar är så ruskigt bra att jag bara vill ta vara på allt.
Andra dagar är botten på alla sätt och vis.
Skolan hackar sig fram, men det går jäkligt bra ändå.
Gymnastiken går upp och ner, med väldiga svängar.
Snart tar allt slut...


Kusiner <3


Fredagsmys med mamma ;)Te, skorpa och skånepepparkaka. Riktig fredagslyx framför finalen av lets dance, som jag förövrigt
inte sett ett enda avsnitt av. Har annars pluggat järnet med hemprovet om buddhismen idag.
Det gick bra. Har bara mvg-frågorna kvar. Najs!


People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long.

Gårdagen var fruktansvärd på många sätt och vis. Det var en sådan där dag när man ångar att man inte bara stannade kvar i sängen hela dagen. Jag hade mått så mycket bättre av det. Hela dagen var jobbig, jag var galet stressad och allt blev fel. Gud vad jag längtade hem till sängen.
Dagens höjdpunkt var i alla fall mina små pluttgymnasater som var hur duktiga som helst och är världens sötaste! Det gjorde min dag.
Träningen på kvällen speglade lite min olidligt dåliga dag, så den gick kanske inte riktigt som jag önskade. Men det känns som att jag börjar vänja mig, vid det här laget. Tur är väl då att tjejerna är superbra på alla sätt och vis.

Imorse var jag på bättre humör och väldigt fina klasskamrater kom på gröt-och-kaffefrukost. Mysigt värre! Skoldagen var hyfsat lugn med massa slottbygge. Vi är grymma ;)
 Resultatet! :)


Tv3

Världens bästa hotell måste ju ändå vara världens finaste program. Helt underbart!


Tullinge trupp cup


Trötta söndag.Igår läste jag en bok och fick en fruktansvärd lust att åka till någon enslig strand,
långtborta, helt ensam och bara vara. Inte behöva bekymra sig, ångra sig, inte
behöva tänkapå annat än just det man vill.
Det ville jag helt plötsligt göra.
Och skaplig sommarkänsla jag fick av att kolla på fina strandbilder.
Sommar nu, tack!


I sometimes wonder why I even bother.Jag passar inte längre in. Ångrar att jag inte gav upp, när jag hade anledning att göra det.
Livrädd att bli fast för evigt.


Inception.Lördag i Cornelias fasters lägenhet.


En lillasyster och en trumpet


Mitt uppe i mitt fridfulla läsande kommer Evelina in till mig och börjar blåsa i trumpeten. Inte alls så avslappnande och inte lät det rätt heller. Tillslut skruvade hon i alla fall på lite rattar och fick fart på grejerna. Så nu har hon gått runt och blåst i trumpeten ett tag. Börjar låta bra nu! Bara jag slipper ha trumpeten riktad direkt mot mina öron. 
Evelina håller dessutom på och fixar och trixar lite med min bloggdesign. Hennes blogg är ju så snygg http://quietplaces.blogg.se/ Men hon är inte klar än så vi kan alla se fram emot lite ändring här framöver. Fint!


Söndagssysslor


Har funnit mitt supervarv; frivolt-hjulning-rondat ;)Jag var grym på det. Bara flög iväg haha. och jag som var övertygad om att det var omöjligt att få till, men icke sörru. Det går! :D Så inga jobbiga flickisar här inte. Jippi!

RSS 2.0