Södertälyeah truppcup Klass B


The simplicity of Sunday.


Södertälyeah truppcup Klass A


På väg till jobbet.


28 oktober.

Idag är det Twilight Fan Event på Hovet och jag och Felicia var så häääär nära att gå. Men sen blev det pannkaka av dem planerna. Hade iof varit lite knepigt med jobbet,plus att jag sparar pengar, men ändå riktigt tråkigt att det inte blev något. Istället går vi på bio och myser. Det blir bra det med.
För alla som fortfarande går i skolan är det lov nästa vecka. Jag saknar att ha lov. För mig blir det tvärtom och jag ska jobba mer än vanligt. Fick förfrågan om jag ville ta några dagar ledigt men tackade nej. Ångrar mig lite nu, hade varit rätt skönt.
Idag har vi Halloweenmys på förskolan med tillhörande maskerad. Jag tror att jag ska klä ut mig till indian.Mot Malmö och rikscupen 1.

Imorgon bitti kl 03.45 börjar färden mot Malmö och en helg med massa gymnastik. Jag är ungefär så taggad som man kan bli, men saknar laget som åkte ner redan idag. På söndag är det dags för Hepp att visa sina kunskaper och jag har tänkt att bara ha kul, köra järnet och strunta fullständigt i hur det går. För det känns inte som att det spelar så stor roll. Jag är bara så lycklig nu att ett felsteg inte kan förstöra det!
Jag taggar med bilder från Riksmästerskapen i våras :)

Redo för sista träningen inför Malmö.


En meningslös torsdag i oktober.

Hemma och sjuk. Har så väldans tråkigt. Fast det är också himla fint att bara vara hemma, sova utan att vakna av alarmet, sitta lite vid datorn, läsa en bra bok och kolla på massvis med avsnitt av Vänner. Fick också ett panikinfall och vill gå och klippa mig nu genast. Kände bara hur fruktansvärt less jag är på mitt slitna hår. Det går ju inte att göra någonting av det. Det bara hänger, alldeles alldeles fel, slitet, ruskigt, tovigt och fult. Vad är det för mening med att ha långt hår om det enda man ser är hur trasigt och oklippt det är? Nä, lite ny fräsch förändring tack.So no one told you life was gonna be this way?Eftersom att jag är sisådär tusen år efter alla andra har jag fortfarande åtta säsonger
kvar att titta på. Kan inte bli mycket bättre. Himlans vad bra det är!

Gymnastik.Om fem dagar åker vi till Malmö för att tävla och jag ser faktiskt fram emot det
riktigt mycket. Det ska bli fantastiskt att få spendera en helg någon annanstans,
komma bort ett slag. och för första gången på väldigt väldigt länge är det mina
tumblingvarv som känns säkrast. Tänka sig. Fast hopp ska bli roligast, men mest
nervöst. Friståendet känns lite sådär på nåt sätt. Om jag fick välja skulle jag öva
massa mer. Det är fortfarande steg, formationer och obligatoriska moment som
inte känns helt solklara. Men kul ska det verkligen bli. och taggad är jag till tusen!

Oktober.

Den senaste tiden har vi målat väggar och nu slipat golv här hemma hos oss. Det har resulterat i att jag först fått bo i ett halvt om halvt utflyttat rum där det stod stora svarta sopsäckar med skräp blandat med flyttkartonger, och mitt bland allt det sov jag. Alla mina grejer stod fortfarande kvar i mitt gamla rum, där Evelina och Jimmy för tillfället bodde. Sedan började jag lite smått flytta in alla mina prylar, kläder och möbler och när jag äntligen fått in allt på rätt ställe blev det dags för golvslipning och allt skulle ut igen. Så nu bor jag på en resårbotten i ett tomt rum men alla mina tillhörigheter intryckta i ett hörn. Men lite mysigt är det faktiskt. och golven blev himla fina. Nu kan man dra fötter fram och tillbaka utan att få tiotusen stickor. Lyx!
RSS 2.0