Miglior viaggio a Roma

Colosseum, som var tusen gånger mäktigare än jag trott!


Det körde förbi ett poliseskorterat Lamborghini-tåg på minst tjugo bilar som avslutades med en Lamborghini-polisbil. Häftigt!


Utforskning av Forum Romana, Palantinen och Colosseum en fin förmiddag.


Sixtinska kapellet med Michelangelos takmålning.


St:Peter kyrkan i spöregnet. Till kyrkan var det dölång kö så vi kom oss aldrig för med att gå in. Träffade några italienare som var väldigt bekymrade att vi åkte hem precis när Påven skulle helgonförklara den gamla. Då skulle det tydligen bli stort "party".


Sista dagen åkte vi till stranden där vi solade, hade lyxpicknick och badade i medelhavet. Hur fint som helst! Dock var vi otroligt klantiga och brände sönder oss allihopa. Våra brännor efter denna dag var inte snygga.


Om bara två dagar

 


På söndag åker vi till Italien och jag är galet förväntansfull.

Har lite ångest över packningen bara och vet inte alls vad jag ska ha med mig.

Hade räknat med sol och varmt, men sist jag kollade skulle det regna hela veckan :(

Men jag håller tummarna för att så inte är fallet, och tänker nog packa sommarkläder ändå!En onsdag
Lite bilder från förra onsdagen. Då var det studentskiva på Engelen.  Faktiskt riktigt roligt :D
Jag hade några timmar för mig själv på ett hotellrum. Det var lyx!
Jag klädde ut mig till pirat/sjörövare/lite annat. Hade en hatt också. och en hemmagjord tatuering.


Dagens.

Idag var jag i skolan bara en kort stund. Vi repade lite teater och det verkar som att det mesta är kaos. Men jag känner mig ändå rätt lugn. Har börjat göra det nu för tiden, av någon oförklarbar anledning. Jag borde inte vara alls lugn. Det händer ju hur mycket som helst hela tiden, och det finns inte tid till allt. Men det är en skön känsla. Den gör mig glad.
Efter den korta tiden i skolan tog jag bilen och körde helt själv till Upplands-väsby. Jag laddade med latte(världens godaste) och bulle från Preem. Inser att jag glömt vägbeskrivningen i skolan, men börjar ana att jag har en liten, liten, men ack så betydelsefull, släng av fotografiskt minne så jag hittade alldeles utmärkt ändå.
När jag kom tillbaka till Norrtälje åkte jag på snabbvisit hos Linnea och solade lite och pratade. Mysigt. Sedan var det träning, som kanske inte gick så himla bra. Men jag hade roligt och det kändes bra ändå, så då spelar resten inte så stor roll. Bra dag helt enkelt.


Bild från Lidingö på sportlovet.
Då kunde jag skruva tvärsäkert. Det var kul!
Jag hoppas att det sitter i sig :)
Var alldeles för längesen vi övade skruvar. Jag har längtat.


Våren gör mig galet lycklig!

Massa skor från helgen i Göteborg.

Jag är högt över molnen.


Täbypokalen 2011

I helgen har det varit världens finaste väder. Vårsol måste ju ändå vara något av det bästa som finns. Dock har jag spenderat min största tid instängd i en gymnastikhall. Men det fungerar det med.
Igår tävlade mina små pluttisar för första gången och det var ganska mycket kaos, så inga medaljer och sånt.  Men dom var galet söta och skötte sig bra. Jag är stolt tränare!
Idag tävlade vi och jag var äckligt nervös, men laddad och glad ändå. Bussresa in med Felicia och Anna, riktigt fina tjejer. För mig gick det bra och jag är nöjd, men bäst av allt var att jag var glad och laddad hela tävlingen. Oftast brukar nervositeten och prestationsångesten ta över, men icke denna gång. Hur bra som helst. Dessutom var Linnea och Johan och tittade. Det gjorde det hela 1000 gånger bättre! och det var också himla bra att jag klarade alla mina varv. Jag var lite väl nervös när jag skulle köra frivolt-hjulning, med tanke på vilket totalt fiasko det blev sist. Men det gick prima! Ja, det har helt enkelt varit en riktigt lycklig dag idag. och några av dessa tjejer, ni är så underbara att jag blir varm i hjärtat när jag tänker på er!Update.

Min blogg måste ju då ändå vara sämst i hela världen. Men jag gillar det. Bara gå in o skriva när man har lust, visa lite bilder när man har på lager och så vidare. Ingen press att uppdatera jämt och bra. Jag är nöjd ändå helt enkelt.

Livsstatusen just nu är: stressad. Skolan tar kål på mig. Projektredovisningar hela dagen i morgon, åtta timmar. Uuuuusch. och jag har inte förberett mig någonting. Men jag kör på improvisation, det har ju fungerat förut. Efter fredag är allt som har med projektet att göra över och det kommer nog vara den bästa känslan på länge! Projektet har varit lika med ångest. Nu ska jag bara hålla alla mina tummar för att det räcker till ett godkänt.

Mina andra teoretiska ämnen rullar på galet bra. Mvg-elev här. Inte för att skryta eller så.. Dock ligger jag efter och skulle behöva plugga varenda lediga stund för att få det att gå ihop. Fick veta idag att jag bara har två veckor på mig, varav en vecka jag är i Rom, att skriva feta hemprovet om judendomen. Men det ska väl lösa sig på något sätt. Det gör det alltid.

Slutproduktionen börjar dra ihop sig och det ska faktiskt bli kul när vi väl står där vecka 20 och har premiär. Visserligen känns det långt bort, fast ändå alldeles för nära. Det är så mycket som ska bli klart på dessa för få veckor. I alla fall kan jag nästan hela mitt manus utantill nu. Najs! Det är bara min dödsscen jag inte kan.

I helgen är det tävling och det är stressande och riktigt nervöst. Jag har bara tränat en träning sen RM och den träningen är inte ens värd att nämnas. Så även här tänkte jag köra på improvisation och hoppas på det bästa. Kanske kan bli mitt nya motto?Alldeles för mycket text, jag vet. Men nu har jag skrivit av mig för ett tag. En bild fick ni i alla fall. Det är från Göteborg. Jag och Felicia. Jag var ful i mina flätor, men var väldigt lycklig ändå. Det var en bra helg.


RSS 2.0