But oh guess what, I know your secret..
Teatermanus på ingång och än en gång förbannar jag mig över det. Att skriva är inte alls lätt.  Det blir bara osammanhängande ord i konstig följd. Töntigt och dumt. Har ändrat mig och börjat om fyra gånger. Ändå kan det inte bli bra. Någonting måste jag skriva. På tisdag ska det vara klart. Det här är inte min grej. Jag vill skriva en novell istället.


And people walking, people talking.

Ett stycke dansläger sommaren 2010


With you in my head. Faded in stone as you wept from fallin. I got all the skills.Jag måste sluta tänka. Hindra mina tankar. Annars blir jag galen. Får inte fundera över det. Vill inte veta svaret. Kommer aldrig veta. Ska sluta göra mig till. Icke passande tankar. Icke passande nervositet. Jag är rädd för att gå tillbaka till det som varit. Rädd för hösten, och mörkret. Jag vill ha ljus. Det som var sommaren. Sommaren är bra. Otvivelaktigt bra. Jag vill leva kvar här förevigt.

My love, look what you can do. I am mending, I'll be with you
Järngänget tog en tripp till Spanien, såhär såg det ut!


Det bästa gymnastiklägret någonsin!


Mammas snabba solbrillor
No I never felt like this before, yes I swear it's the truthTvå väldgt fina kusiner kom och hälsade på här om dagen. Vi pratade och spelade spel ändå in på natten. Vi försökte kolla lite på Poccahontas också men vi kom överrens om att stänga av efter 15 minuter då vi alla ändå nästan sov.
Dagen efter spelade vi mer spel (det är lite det vi gör, vi alla kusiner) och hoppade studsmatta tills vi vart så varma att vi blev tvugna att bada lite i poolen.  Båda mina kusiner är grymma på alla sätt och vis och lärde sig både flickis och salto på studsmattan utan större svårigheter. Jag må nog ändå ha en underbar släkt!

That is just where the secrets begin


Diggiloo på Väddö 18 juli


Skärgårdscupen på Tjockö 24 juli 2010
Trying to catch the sun


RSS 2.0