Världens bästa tjejer, helt klart!


Gymnastikträning


Tisdag

Hemsk dag förvandlades till bra dag.
Ingen matte, ingen historia vilket betyder att jag slutar typ nu. Då hoppas jag att det blir fika i det fina vädret med klassvännerna. Senare blir det en runda på stan med Lovisa för att kolla in Norrtäljes barnbutiker och till sist träning. Ska bara kolla men det ska ändå bli kul att träffa alla igen.

Gårdagen!


Pappas födelsedag!


sommar är bra


Tredje gången

Igår var jag på BouncE med teatervännerna och det vart mer än uppskattat.
Först åkte vi in o åt middag allihop,riktigt mysigt tycker jag. Sedan begav vi oss mot Orionteatern, laddade till tusen (eller inte) Jag o Natalie var peppade som sjutton men resten var nog lite halvanti hela grejen, de ville hellre sitta på en tre timmar lång teater om något jobbigt ämne. Men efteråt kunde vi inte prata om annat och vi var hela helt uppspelta.
Föreställningen var lika bra som de andra två gångerna och jag får aldrig nog. Visserligen var det aningens roligare dom andra gångerna eftersom jag då inte hade en kraschad rygg som gjorde att jag varen kunde dansa, hoppa eller skrika så mycket jag ville. Men lyckat var det verkligen o jag är ännu mer kär, precis som resten av klassen blev.
Elin fick dansa tryckare med Benke och jag vart så avundsjuk att jag nästan grät, det var ju min dröm! Men jag håller tummarna inför den sista föreställningen. Underbart var det i alla fall och jag är grymt peppad nu!

Onsdag

Idag har ögat övergått i en grön/gul nyans med lite inslag av blått och rött. Men mamma säger att det är för att det håller på att läka, så jag litar på henne.
Idag ska jag i alla fall till skolan, något sent kommer jag komma. Men jag skulle aldrig klara av att sitta på en hård stol en hel dag. Det skulle döda min rygg. Men jag åker in och är med på våran tre timmar långa novellskrivning i alla fall, känns skönt att ha den gjord. Ligger i alla fall sjukt mycket efter och fattar inte hur jag ska kunna eller orka ta igen allt. Men det får lösa sig på nåt sätt.
Ikväll ska vi på BouncE vi i teaterklassen. Vet inte alls hur jag ska klara det men med lite ipren ska det nog gå fint. Roligt ska det i alla fall bli :)

Diamantfeber (repetition 11 maj)

För att få lite ljus på denna deppiga dag lägger jag upp lite bilder från repetitionen inför showen. Det var en härlig vecka, även fast den fick ett hemskt slut.


Trollbäckscupen...
Så här ser jag ut idag, och imorgon kommer det förmodligen vara mycket, mycket värre. Svullnaden blir bara större och större, och det blir bara blåare och blåare. Ryggen gör ont och jag vill inte alla vara skadad längre, nu när allt 'ntligen blicit bra med den andra skadan. Må detta bara vara något tillfälligt.


Gymnastiktävling i Trollbäcken stod på schemat.
Jag och Eve åkte in till Norrtälje redan på lördag kväll för att sova i skeppet och kolla lite på melodifestivalen. Efter mycket om och men och några små missöden lyckas vi få på tv o hinner kolla en liten stund på både Robinson och Melodifestivalen. Sedan blev det sovdax och upp kvar i sex dagen efter.
Trevlig bilresa mot Tyresö (jag o Eve sov hela vägen). Inte alls så jättepeppade var vi men det skulle bli kul att tävla och vi satsade stenhårtpå GULD. Bara tre lag med på Fristående och Hopp, och två lag på Tumbling. Alltså skulle vi helt klart åka därifrån men tre medaljer.
Förträningen på fristående går hyfsat, förträningen på hopp går inte jättebra och förträningen på tumbling går åt skogen. Vi hinner köra ett varv, sedan var det flickis-salto som gällde. Jag körde en konstig flickis, bestämmer mig för att inte köra en salto, ändrar mig sedan och tänker slänga mig runt. Får absolut ingen rotation alls, paniken sprider sig och jag vet inte om jag ska försöka göra klart volten eller hur det ska bli. Helt plötsligt landar jag, typ på skulderbladen har dom sagt till mig efter.
Många, många tankar snurrar runt. Tänker resa mig men det smärtar något otroligt i ryggen och jag kan inte göra annat än skrika och gråta.
Det rinner blod frånögonbrynet där jag lyckats slå i knät i landningen. Jag gråter. skakar, har svinont och vill bara därifrån.
Alla springer fram, allt bli rötigt, kaos i hjärnan och jag kan inte riktigt tänka klart. Tänker i alla fall att jag kanske kan vara med på hopp och fristående, men sedan sätter jag mig upp och det gör förbannat ont. Stå försökte jag också och då var det som om allt bara blev dåsigt för att det gjorde så ont.
Efter det gick allt fort, jag grät, skakade, fick grymt dåligt samvete, hade sjukt ont, grät ännu mer, fick mycket ondare, blir inskuffad i en ambulans och åker till Södersjukhuset, Eva följer med.
Där är det kontroll av medvetandet och annat jobbigt, även blodprov skulle tas och jag har tydligen blivit räddför det för jag blev himla nervös. Två gånger blev dom tvugna att stick mig också, bara för att dom inte hittade rätt första gången. Sedan får vi ett rum där vi kan ligga och vänta på läkaren. Blir tvungen att ta av mig både dräkt o trikåer, Eva fick hjälpa till. Efter ca 40 minuter, av smärta, kommer läkaren och känner, klämmer, frågar,pratar, kontrollerar och kollar läget.
Det är förmodligen ingen fara med ryggraden och röntgen var onödig, så därefter fick vi åka hem, fortfarande men en enorm smärta i ryggen och ett svullet öga som bara blir värre. Blir inte ryggen bättre måste vi åka o röntga, ögat kommer ta tid innan det är i vanlig storlek igen.

Världens bästa lag har jag som stöttade mig  och bara ville mitt bästa! och fastän de inte hade någon chans genomförde de hela tävlingen för min skull. och grymma var dom också för dom tog hem silvermedaljen i fristående, trots att dom bara körde sju fast det stog på bedömningsunderlaget att vi skulle köra åtta.
Ni är dom bästa som finns, tack!!
Tack Eva som följde med mig!
Tack Pella och Mathildas pappor somkörde Evas bil till sjukhuset och missade hela tävlingen, ni är änglar allihopa!


Round my hometown


Stressiga tider

Jag går mot stressiga tider!
Nationella prov, massa skorarbeten, träningar, extraträningar, repetitioner, tävlingar, shower, många födelsedagar, saker som inte hinns med. Det kommer helt enkelt bli tuffa veckor framöver. Men det ska bli kul också, ruskigt kul!

Jag kan dansa, jag är inte rädd...


CAUTION! - BOUNCE!

Det finns inte ord för hur bra det var. Det finns inte ord som beskriver den där känslan. Det var en av det bästa dagarna i mitt liv. Det var helt osannolikt. Jag har aldrig varit med om något liknande i hela mitt liv!!

Jag fick känna på hela Joes kropp, fick en High five av Benke, stod nära heela BOUNCEgänget under heela showen, vi fick stå i en egen liten ring med BOUNCEgänget och hoppa när skummet kom, vi skumbadade mest av alla, vi blev även blötast av alla, Ambra tycker att jag har en High Tech kamera, vi stannade kvar längst av alla och blev utskickade, David har hållt i min kamera och fotat med den, vi har fått inside information, jag har en bild på min kamera som vi tänker hålla för oss själva, vi fick en egen pratstund med David, Benke och Fille, jag är grymt kär och hade en oslagbar kväll som inte går att beskriva med ord!!!
Jag är fast, jag kan inte tänka på något annat. Jag är upp över öronen grymt förälskad i folk över trettio,..-


RSS 2.0