Underbart

Danslektionen igår var alldeles underbar. Första danspasset den här terminen och vi var endast elva stycken där vilket, enligt mig, bara var skönt.
Det var så härligt att träffa Linnéa och alla dansvänner igen. Vi skrattade, pratade, dansade, skojade, koreograferade och bara hade roligt heeeela danslektionen. Jag tror och hoppas på att det här kommer bli en kanontermin

Det här behövde jag


Det finns saker som aldrig kommer bli som jag vill


Det gör ont

Jag får ont i magen varje gång jag tänker på det. Jag saknar det så enormt mycket, de gamla tiderna. Då faktist allt var bra fastän jag inte insåg det. Först nu inser jag hur bra jag hade det, nu när det är för sent då fattar jag. Jag vill ha tillbaka allt jag hade förut. Jag vill ha sommar 07!!
Varför kan allt inte vara för evigt? Varför ska allt vara så svårt? Varför ska livet göra så ont? Varför kan jag inte vara nöjd? Varrför tänker jag så mycket när jag vet att det bara gör mig dåligt?


?

Jag är förvirrad. Så förvirrad att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen. Det är ett virr varr av känslor inuti mig. Jag vet inte vad ska jag tycka, tänka eller hur jag ska bete mig. Allt är som ett enormt frågetecken just nu

en hemlighet?

Jag vet någonting som får mig att le varje gång jag tänker på det. Fast det gör mig nog även lite orolig, men absolut mest glad!

...

Hon önskade sig kärlek
på samma sätt som andra längtade efter nya fårskinnstofflor
och varma nätter
Andades pojkdofter i korridoren
Drabbad av närhetsabstinens
och ömhetslängtan
Hon drömde om frihet
precis som alla andra
fångade bakom plexiglas
Beredd att ge sig av
vilken minut som helst
Omedveten om alla fotbojor och skyddsnät

Fel väg

Hemskt, stress, vardag, fruktansvärt, press, trött

Vill inte, vill inte, vill inte. Jag orkar varkligen inte mer. När allt börjar kännas bra, när det börjar kännas som att jag faktist kommer klara detta. Då börjar skolan o allt rasar. Även fast skoldagen var kort, slutade halv tolv , var det jobbigt.
Skoldagen började med engelska vilket är mitt hatämne. Sen var det naturkunskap och det är helt omöjligt. Jag blir ju bara ledsen när jag inte fattar, jag orkar inte bry mig, orkar inte anstränga mig. Hur sjutton ska jag klara av 2½ år, när det finns så mycket annat jag vill göra?! När allt jag vill göra är precis runt hörnet, så otroligt nära. Det är fruktansvärt när man ser vad man missar. När man ser alla andra, alla andra som är lyckliga. 
Nu är ju det mesta bra. Jag förstör för mig själv. Förstör är vad jag gör

Men jag ska hålla ut. Jag ska banne mig klara det här. En termin är redan avklarad, men inte ens det som jag förut tyckte var kul är kul längre. Inte nu när jag inte får göra det jag vill. Förut var det acceptabelt, det var okej, jag lärde mig att hålla ut, jag hittade min väg. Då kunde jag göra både och, nu måste jag välja. och det jobbiga är att det inte finns ett val. Jag vet vad alla vill, vad jag måste göra. Men ändå vill jag så hemskt gärna välja det andra, fel väg säger ni.

Välkommen-hem-överrasknings-party för Lovisa


Resumé 2008

Januari - år 2008 inleds men nyårsfirande hemma hos oss. Vid den här tidpunkten har jag bestämt mig för att hoppa av skolan och göra något annat. Ett både bra och dåligt val, men absolut inget jag ångrar att jag gjorde. Ville egentligen inte alls gå i skolan men ska se till att gå klart nu, eftersom det inte finns så mycket val. Vet inte riktigt avd som hindrar mig...

Februari - Dans och gymnastik kör igång. Gymnastikkompaniet bildas men två trupplag. Vi är ett kanongäng och börjar öva till första tävlingen den 8 mars.
Jag börjar praktisera på söderbykarls dagiset och gör det ändå fram till sommarlovet. Ett yrke som passar mig, skulle jag tro. Mycket roligt men även jobbigt! Har många grupper på Mevalin och älskar det!

Mars - Gymnastikkompaniets första tävling går av stapeln den 8 mars och efter mycket komplikationer lyckas vi ta hem bronsmedaljen med en första plats i matta, andra plats i fristående och femte plats i hopp. Vi var helnöjda allihopa!
Familjen åkte på påsklovet til Fuerteventura för att bli lite bruna och vi hade det riktigt bra. Tror till och med att vi höll sams nästan hela veckan

April - Andra tävlingen för oss, denna gång i Avesta. Vi hyrde minibuss och åkte till Avesta redan dagen innan. Efter mycet nervositet från min sida och stor press åkte vi hem glada o nöjda, men trötta, med en silvermedalj runt halsen!
Sista april upplevde jag den värsta dagen i hel mitt liv, vill du läsa hela historien finns den i arkivet den 30 april. Kortfattat så bröt någon armen och jag måde dåligt i flera veckor och får fortfarande ont i bröstet när jag tänker på dey. Låt det aldrig mer hända!

Maj - Poolen blir klar och vi badar gärnet i iskallt vatten den första tiden.
i maj var det även dansshow. Musikal på temat och det var lika underbart som vanligt. Denna gång hade jag ingen skola som krånglade så jag kunde ägna all min tid åt showerna!! Det var toppen.
Sista tävlingen för denna termin ögde rum på min pappas födelsedag. Då var det vikingacupen och gymnastikkompaniet hade utökats med ännu ett lag. För oss gick det strålande och vi tog guldmedalj i fristående och silvermedalj i matta.

Juni - fredagen den trettonde var det studenternas tur att springa ut och jag o Lovisa var där i spöregnet för att titta. Vi cyklade runt på Lovisas cyjel hela dagen och hade nog minst lika kul som stundenterna själva. En dag jag aldrig glömmer!
Dansläger för andra året, inte lika bra som 2007 men absolut kul. Minnen jag aldrig glömmer fick jag också. Det är stunder då man är lycklig, lycklig rätt igenom

Juli - Spanien resa med det bästa, absolut en oförglömlig vecka.
Får även i Juli veta att jag kommit in på teaterlinjen och bli överlycklig.
Mamma pappa o jag båtcampar några dagar, underbart! Även Elmsta natta uppträdande med dansläger gänget hanns med och efteråt var det poolbad och korvgrillning som gällde hemma hos oss

Augusti - Födelsedagsfirande, redan 17 :S
Skolan börjar i Augusti och det var kul, vi är ett bra gäng. Tråkigt att jag börjar tvivla, kan jag inte bara acceptera läget? Allt blir inte som man tänkt, nästan inget faktist

Sepember -  denna månad hände det inte så mycket. Det enda jag kommer ihåg är att jag klarade flickis-salto för första gången i hela mitt liv och jag var så lycklig

Oktober -  vi åker till Gotland för att tävla och det var en helg jag aldrig glömmer. Fantastiska människor o gymnastik i massor. Silvernedalj i fristående fick vi också. Mellanlaget tar även sin första medalj, guldmedalj till och med, och tårarna rann på oss allihopa!

November -  Hela höstlovet gick åt till dans, dans och dans. Vi skulle dansa på Evas pappas 60 års party och v övade hela lovet. En riktigt roligt fest och vi dansde gärnet hele kvällen
Tövling i Katrineholm och medalj även denna tävling. Silvermdelj i show
Sista tövlingen för terminen låt också i november och denna gång var det rikscupen i Örebro. Mycket hög nivå och även fast vi bröt våran medalj-på-alla-tävlingar trend så hade vi en faktastisk helg som jag aldrig, asldrig glömmer

December - Danshower igen och lika fantastiskt som vanligt!

Så var ett helt år förbi och jag har knappt hunnit blinka

RSS 2.0